Milanski sajam termotehnike MCE2022

Ove je godine održan sajam termotehnike u Milanu pod nazivom MCE MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2022. 

 

Bili smo pozvani na sajam MCE2022 Milan od strane svojih poslovnih partnera EcoForest, Energie, Energy Save, Sinclair za koje smo mi ovlašteni uvoznici i distributeri u Hrvatskoj.

Štand EcoForest

Posjetili smo štand EcoForest Španjolska na sajmu MCE2022 milan. EcoForest je proizvođač koje proizvodi i prodaje dizalice topline na R290 [propan] koje su među najboljima na tržištu. Mi smo njihov ovlašteni uvoznik i distributer u Hrvatskoj i istočnoj Europi. Na sajmu smo sreli naše kolege iz EcoForesta s kojima imamo jako dobru suradnju.

EcoForest dizalice možete pogledati i kupiti preko našeg webshopa: https://bit.ly/EcoForestHeatPumpsR290Pro

Štand Energie Portugal

Posjetili smo štand Energie Portugal. Energie Portugal je naš dugogodišnji partner čiji smo mi ovlašteni distributer u ovom djelu Europe. Energie Portugal proizvodi i prodaje svoje vlastite Termodinamičke solarne dizalice topline za grijanje tople sanitarne vode. Mi ih prodajemo i montiramo. 

Energie termodinamičke solarne sustave možete vidjeti i kupiti na našem webshopu:  https://bit.ly/EnergiePortugalHeatPumps

Štand Sinclair

Posjetili smo štand Sinclair. Sinclair je proizvođač s kojom mi rado surađujemo već godinama i mi smo njihov partner u Hrvatskoj. Njihove dizalice topline, klima uređaji i ventilokonvektori su među boljima i cijenom jako privlačnima. Mi Sinclair prodajemo i montiramo već godinama i jako smo zadovoljni uslugom i ponudom.

Sinclair proizvode možete naći na našem webshopu: https://bit.ly/SinclairAC

Posjetili smo i neke druge izlagače

Posjetili smo i Carel koji je jedan od najvećih i i najboljih proizvođača elektroničke opreme za dizalice topline.