Mobilni moduli za grijanje i hlađenje od 20 do 120 kW

Mobilni moduli su inovativni, fleksibilni i cjeloviti – po mjeri industrijski izrađeni montažni energetski modul spremni za korištenje odmah nakon postavljanja. Dostupni u dvije različite verzije proizvoda

  • HeatBox za industrijsku primjenu

HeatBox je montažni i mobilni modul sa dizalicama topline koje griju toplu vodu za privremeno ili dugoročno grijanje zgrade, gradilišta ili skladišta. HeatBox je sustav koji daje veliku snagu grijanje uz male ili smanjene troškove. Sastoji se od 2, 4 i 6 dizalica topline snage 20 kW i spremnika tople vode po zahtjevu kupca. Moduli se mogu prilagoditi bilo kakvom objektu.

  • EcoStation za individualnu upotrebu

EcoStation je montažni modul prilagodljiv postojećem okruženju i dizajniran za trajnu upotrebu. Moguće ga je prilagoditi današnjoj i modernoj arhitekturi. Dostupan sa 2, 3, 4 i 6 dizalica topline snage 20 kW za grijanje i hlađenje ustanova, zgrada, dvorana ili privatnih kuća.

Dizalice topline unutar modula su A++ energetske učinkovitosti maksimalnog kapaciteta grijanja (COP) 4,96 max i 4,02 min. Maksimalna izlazna temperatura dizalice je 55°C, dok je radno područje grijanja od -25 do 45°C. Razina zvučne snage je 35 dB van modula i 66 dB unutar modula. Rashladno sredstvo unutar dizalica je R410a.