Energy Save Nordik dizalice topline zrak/voda

Ekonomična i učinkovita dizalica topline zrak-voda, dizajnirana za nordijsku klimu

Švedska tehnologija dizalice topline zrak/voda namijenjena za ekstremne klimatske uvjete nordijskih zemalja daje odlične specifikacije kao što je rad od -25 °C do +65 °C. Pretvara energiju iz vanjskog zraka u toplinu prostora i toplu vodu za domaćinstvo. Korištenjem energije iz vanjskog zraka možete smanjiti račune za energiju na ekološki prihvatljiv način, a istovremeno stvoriti savršenu razinu udobnosti za vaš dom. AWC R32-M dizajniran je za zamjenu ili dopunu postojećeg izvora topline ili za nove instalacije. Unutarnja jedinica ima moderan dizajn koji se uklapa u moderan dom. Svi priključci su lako dostupni na vrhu jedinice. AWC R32-M kako i samo ime govori koristi rashladni plin R32 koji je među najekološkjim rashladnim plinovima koji se koristi u rashladnoj tehnici.

Jednostavna i isplativa instalacija dizalica topline

U monoblok sustavu vanjska jedinica ima zatvoreni krug rashladnog sredstva i izmjenjivač topline. Vanjska jedinica može se spojiti izravno na sustav grijanja, što znači da tijekom instalacije nisu potrebni rashladni tehničari. Funkcija automatskog odmrzavanja u kombinaciji s nano premazanim isparivačem smanjuje vrijeme odmrzavanja na minimum i povećava učinkovitost.

Dizajniran da osigura maksimalnu uštedu energije i tihi rad

Korištenjem komponenata vodećih dobavljača i pametnim upravljanjem omogučene su velike uštede energije i tih rad. Sve serije AWC R32-M imaju ocjen

A ++ /A +++

Regulacija LCD na dodir

Kontrolirajte svoj sustav grijanja

AWC R32-M može se lokalno ili daljinski upravljati putem pametnog telefona ili računala preko ugrađenog Wifi modula. Izvršite sve potrebne postavke za učinkovit rad bez problema s novim zaslonom osjetljivim na dodir. Čak i kad niste kod kuće, imate potpunu kontrolu nad svojim sustavom grijanja putem pametnog telefona ili računala.