Energy Save monoblok dizalice topline

Pretvara energiju iz vanjskog zraka u toplinu i toplu vodu

Korištenjem energije iz vanjskog zraka možete smanjiti potrošnju energije na ekološki prihvatljiv način i istovremeno stvoriti savršenu udobnost za svoj dom. AWT-R32-M je dizajniran za zamjenu ili dopunu postojećeg izvora topline ili za nove instalacije. Interijer je elegantnog dizajna koji se uklapa u moderan dom.

Kontrolirajte svoj sustav grijanja

AWT-R32-M se može kontrolirati lokalno ili daljinski putem pametnog telefona ili računala. Napravite sve potrebne postavke za učinkovit rad bez problema s novim zaslonom osjetljivim na dodir prilagođen korisniku. Čak i kada niste kod kuće, imate potpunu kontrolu nad svojim sustavom grijanja putem pametnog telefona ili računala.

Jednostavna i isplativa instalacija

U monoblok sustavu, cijeli krug hlađenja nalazi se u vanjskoj jedinici. Vanjska jedinica se može spojiti izravno na sustav grijanja, ili preko razdijelnika i pumpi u kotlovnici. Automatska i samostalna funkcija odmrzavanja, u kombinaciji s isparivačem s nano premazom, smanjuje vrijeme odmrzavanja na minimum i povećava učinkovitost.

Dizajniran za maksimalnu uštedu energije i tihi rad

Korištenjem komponenti vodećih dobavljača i pametnom kontrolom omogućene su velike uštede energije i tihi rad. Svi modeli iz serije AW-R32-M imaju ocjenu A +++.